Vi kan i Ribe Musikskole for Voksne præsentere en stribe superdygtige lærere, der står klar til at hjælpe dig på vej. Hvad end du er helt nybegynder eller har spillet i mange år, har vi noget for dig!


Nedenfor kan du læse mere om de enkelte undervisere og deres hold, men vi er altid åbne overfor nye forslag og ønsker. Så drømmer du om at spille violin, deltage i et soul sammenspilshold, spille trommer eller noget helt fjerde, så tøv ikke med at kontakte os!


Vi tilbyder også vejledning/sammenspil for allerede etablerede bands. Vi har lokalerne og underviserne, og i har bandet. Skriv til os for at høre mere om dette.


Tilmelding

Tilmelding sker ved at sende en mail til info@ribe-musikhoejskole.dk med navn, adresse, telefonnummer, fødselsdag samt det hold, man ønsker at starte på. Der er bindende tilmelding, senest 1. september 2022. Alle hold starter i uge 37.


Priser

Kr. 2.000,- pr. person for instrument- og sangundervisning, hele sæsonen.

Kr. 1.800,- pr. person for sammenspilsundervisning.

Kr. 800,- pr. person for korundervisning.


Betaling til Ribe Musikhøjskole skal ske senest 1. oktober. Konto: 9738 - 2901552. Husk navn og holdnummer.


OBS! Der ydes 25% rabat på den samlede pris, hvis man deltager på flere hold. Derfor opfordrer vi til at man også tilmelder sig sammenspilsundervisning, for at få endnu mere ud af musikken!Tilmeld

Udfyld venligst nedenforstående